In onze kerk maken we gebruik van een beamerinstallatie. Hiermee worden bijvoorbeeld de liednummers en/of schriftlezing(en) aan de gemeente gepresenteerd. Ook kan de beamer gebruikt worden om bijvoorbeeld de preek te ondersteunen met beelden, al dan niet met geluid.

Voor de presentatie tijdens de eredienst bieden we onze (gast)predikant de volgende mogelijkheden:

  1. Presentatie van de liednummers en eventueel de schriftlezing.
    Voor deze optie dient de orde van dienst uiterlijk 18:00 uur op donderdag voor de dienst verstuurd te worden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

    U kunt een voorbeeldpresentatie van een korte orde van dienst downloaden.

  2. Presentatie van de orde van dienst inclusief volledig uitgewerkte liederen
    Voor deze optie dient de orde van dienst uiterlijk 18:00 uur op woensdag voor de dienst verstuurd te worden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

    U kunt een voorbeeldpresentatie (ca. 5MB) van een uitgewerkte presentatie downloaden.


Voor andere toepassingen van de beamer, zoals bijvoorbeeld het projecteren van foto's tijdens de preek, kunnen aanvullend afspraken gemaakt worden. Dit dient vooraf aangegeven te worden.

Voor vragen met betrekking tot de presentatie en het gebruik van de beamer kan contact opgenomen worden met het beamerteam, via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..