Vanaf 2012 wordt in de Herfstvakantie de Vakantiebijbelclub gehouden. Tijdens twee ochtenden worden kinderen van 4 t/m 11 jaar op een ontspannen manier in aanraking gebracht met het Evangelie. Door het luisteren naar een Bijbelverhaal, samen te zingen, te praten bij het kletskleed, bij het knutselen en niet te vergeten: de spelletjes, wordt er aan de slag gegaan met een Bijbels thema.

In het voorjaar wordt door de HGJB (Hervormd Gereformeerde Jeugdbond) een dag georganiseerd om het nieuwe thema van dat jaar te presenteren. Met een afvaardiging bezoeken we deze dag en doen veel ideeën op om de ochtenden in de herfstvakantie vorm te geven. Bovendien kopen we de VBW-map waarin je uitgewerkte Bijbelverhalen kunt vinden met bijbehorende liedjes en spelletjes. Vanaf dat moment gaan de voorbereidingen van start en met zo’n 5 vergaderingen krijgen de ochtenden vorm.

Ook voor de tieners wordt een speciale avond georganiseerd. Zij hebben een aparte organisatie en hun eigen thema. Hiervoor staat de dinsdagavond gereserveerd. Iedereen in de leeftijd van 12 tot 16 jaar mag komen. Vrienden en vriendinnen, familie of buren, iedereen ongeacht de achtergrond is meer dan welkom.

Zou je het leuk vinden om als vrijwilliger te helpen bij de organisatie, voor de kinderochtenden kun je bellen met Sylvia den Bleker, 0172-605220 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en voor de tieneravond met Lucinda van Harten, 06-16133400 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vele handen maken licht werk.
Wie weet tot ziens!