Crosspro is de club voor jongeren vanaf 12 jaar van beide PKN-Kerken van Ter Aar. De club komt eens in de twee weken op zondagavond bij elkaar in de Ark, van 19.45-21.00 uur. Tijdens de clubavonden wordt er aandacht gegeven aan het geloof en de Bijbel, en wordt er met zijn allen of in groepjes nagedacht over bepaalde onderwerpen, waarbij de ouder jeugd vanaf een jaar of 16 apart zitten. Daarnaast is er ook tijd voor gezellig kletsen, tafeltennis en andere activiteiten. Ook zijn er ieder seizoen nog uitjes, zoals zwemmen en bowlen.

In de maandelijkse Samen en op de zondagsbrieven staan de data van deze clubavonden. De leiding bestaat uit Rieneke Esveld, Teun Spies, Jeroen en Lucinda van Harten, Erik Jan van Bekkum en Arlette van Harten nemen de iets oudere jeugd van 16-17 jaar onder hun hoede. Evelyn Vis, Linda Rijnbeek en Stefanie de Jong helpen bij de extra activiteiten en uitjes.

Crosspro heeft ook een Facebookpagina. Klik voor de laatste updates op het Facebooklogo hiernaast. Voor informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.